Kristály csillár a fürdőszobában? Mi más?!

Ismerjük az érzést, amikor találkozunk valamivel, aminek ott, ahol van, az ég világon semmi keresnivalója nem lenne, de mégis, olyan átkozottul jól áll neki ez az "alkalmatlanság", hogy beleborzongunk?

Hát így vagyok én azokkal a kristály csillárokkal, amik fürdőszobákban találják meg a helyüket. Elsőre meglepő, de aztán el se tudom képzelni, hogy hogyan lehetne egy ilyen darabot máshova, például egy nappaliba fellógatni.

Ahogy a kristályok, mint ragyogó vízcseppek, összecsillognak a csempe és a porcelán hűvös felületével, egyfajta harmónia jön létre. Márpedig hol máshol lenne nagyobb szükség a harmóniára, mint ott, ahova megszépülni, megpihenni, sőt, néha újjászületni járunk.

Az alábbi képek nem csak azt mutatják, hogy ezeknek a kecses lámpáknak remek helyük lehet a fürdőben, hanem azt is, hogy nem ők az egyetlenek, akikre igaz ez a "szobainak" titulált kiegészítők közül. Keretezett képek, puha szövettel bevont székek, párnák, nem fürdőszobai szőnyeg: egyik sem lehetne jobb helyen máshol.

8cb6c0b30439.jpg

https://www.decorpad.com/photo.htm?photoId=94526

925c218e3f23.png

https://www.decorpad.com/photo.htm?photoId=87614

cfa310977051.jpg

https://www.decorpad.com/photo.htm?photoId=89143

country3.jpg

http://www.alkonylampa.hu/blog/entry/videki-country-stilusu-lakberendezes

perzsa-szonyeg-a-furdoben-furdo--wc-otlet.jpg

http://www.homeinfo.hu/inspiraciotar/search/kristaly-csillar/i-16027/perzsa-szonyeg-a-furdoben.html

bathroom-cheliers-62193.jpg

http://wowbathroomideas.net/wp-content/uploads/

873ac50de7b5.jpg

https://www.decorpad.com/photo.htm?photoId=87897

A bejegyzés trackback címe:

https://teakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr638413576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása