Egy csempe egyéniséggel
Metro csempe

Az első csempevásárlásomat komoly kutatómunka előzte meg. Rengeteg boltban jártam, és esténként órákon keresztül lapozgattam a Google Képek oldalait, amelyeket a böngésző öt nyelven beírt kulcsszavaimra - "fürdőszoba", "csempe", "csempe döntésképteleneknek", "csempe kétségbeesetteknek", "fürdő csempe nélkül" - dobott, hogy végül a Bricostore-ból a legegyszerűbb 20x20-as matt fehér csempével távozzunk.

És bár mindenki értetlenül állt a döntés előtt - még kicsit én magam is - soha nem bántam meg ezt a választást. Imádtam azt a csempét! A fa hatású padlólappal, a fa bútorokkal gyönyörűen mutatott.

Így most egy percig sem volt kérdés, hogy megint fehér és megint egyszerű, csak a forma és a méret volt kérdés, amíg meg nem pillantottam a bátyám és felesége új konyhájában az úgynevezett metro csempét.

metrocsempe_3.jpg

http://www.otthonokesmegoldasok.hu/otthon/megrogzott-urbanusoknak-metrocsempe/

subway_tile_patterns_2.jpg

http://www.apartmenttherapy.com/shake-it-up-5-creative-new-ways-to-lay-subway-tile-208519

Hiába az egyszerű forma, izgalmas volt ezt a Kisföldalatti megállóiból jól ismert burkolatot egy lakásban látni. És bár szín ügyében rendíthetetlen vagyok, mesés színekben kapható ez a csempe. Eddig a türkiz volt a kedvencem, de most találtam egy világos rózsaszínt, ami a megfelelő kiegészítőkkel bármelyik unalmas fürdőszobából igazi ékszerdobozt tudna varázsolni.

modern_pink_tile_bathroom.jpg

http://www.apartmenttherapy.com/everything-old-is-new-again-pink-tile-bathroom-206163

zuhanyzo_teljesen_mas_szinu_csempe.jpg

http://tutiotlet.hu/furdoszoba-otletek/

ceramicaelias_esmaltados.jpg

https://thedesigntourist.net/subway-tile-trends/

tumblr_nc5zb3uznq1qbatsio1_400.jpg

http://www.thisoldhouse.com/toh/photos/0,,20614728_21189761,00.html

subway-tiles-in-green.jpg

http://imactoy.com/30-subway-tile-kitchen-design-ideas/subway-tiles-in-green/

brown_subway_tiles.jpg

http://mariannesimondesign.squarespace.com/blog/tag/kitchens?currentPage=2

stunning-luxury-bath-ensembles-ideas-in-bathroom-contemporary-design-ideas-with-chrome-glass-shower-enclosure-gray-subway-tile.jpg

 http://houseofarch.com/magnificent-luxury-bath-ensembles-ideas-blue-bathroom-cabinets-design-ideas/stunning-luxury-bath-ensembles-ideas-in-bathroom-contemporary-design-ideas-with-chrome-glass-shower-enclosure-gray-subway-tile/

slytherine-subway-tile-682x1024.jpg

http://www.nationalbuildersupply.com/blog/home-trends/shake-up-your-bathroom-with-subway-tile/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr167096281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dacia Dubstep 2015.01.26. 17:51:51

nálam is ez van, élőben még szebb. Én a törököt vettem, az nem olyan erősen fózolt, sokkal praktikusabb, szebb. és még olcsóbb is volt! bécsi út elején

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2015.01.26. 18:34:29

Kinaban ilyet nem lattam, viszont nagyon elterjedt a hatalmas meretu erdes szurke kolapok es falburkolatok a furdoszobakban.

connector 2015.01.26. 21:07:30

Szép, nekem is kellene

Mezei Petra 2015.01.26. 21:12:27

@Dacia Dubstep: Köszönöm a tippet, utánanézek!

Dacia Dubstep 2015.01.26. 23:12:32

@Teakonyha: pár hete 4700ért vettem ott, szintén annnnyit megnéztünk előtte hogy zsongott a fejünk. ami tetszett sajnos megfizethetetlen (nekünk), meg nagy volt a felület is. de amikor bementünk az ominózus bótba, a tizenezresek között is tudtuk hogy na ez az. a párom aki máskor órákig variál... bementünk fizetni
fehér van, mert konyha, de már a fürdőszobában is metro lesz eldöntöttük
süti beállítások módosítása