Formabontó szappantartó

Már csak olyan apróságok hiányoznak a mini fürdőszobánkból, mint a szappantartó. Ez valójában nem egy meghatározó része a fürdőszobának, már ha nem akarjuk, hogy az legyen. Én azonban pár éve belefutottam egy blogon álmaim szappantartójába, amit a tulajdonosa maga készített egy whiskys üvegből, így nem volt kérdés, hogy nálunk is lesz egy ilyen.

Az elkészítéséhez nincs szükség másra, csak egy impozáns üres üvegre, aminek csavaros a teteje, egy kis akrillakkra, egy ecsetre és egy szappanpumpára (ha így hívják...).

img_20161106_200448.jpg

Az üveg címkéjét kétszer jó alaposan lefestettem a lakkal, hogy vízálló legyen. 1-2 napig hagytam száradni, hogy a fehér lakk teljesen átlátszóvá váljon (nálunk elég nagy a páratartalom), beletöltöttem a szappant, mehetett rá a pumpa és már kész is volt.

A legnagyobb problémát az okozta, hogy megfelelő színű szappant találjak bele. Sajnos ebben a műfajban a szépséges borostyánszín nem jellemző. Volt ugyan egy hasonló színű, felmosófolyadék a boltban, de a galád család nem támogatta, hogy mostantól azzal mossunk kezet. Maradt a Lidl saját márkás, rágógumi illatú darabja, amit így utólag vállalhatónak érzek, mert a végeredmény pazar lett.

1478718300151.jpg

img_20161109_183817.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr611934509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása