Álhír a paradicsomból
Titokzatos szer szedi áldozatait! Csak közösségi összefogással tudjuk meggátolni az elterjedését!

Parkunk nyugalmát ma hajnalban randalírozó fiatalok zavarták meg. A két, meztelen elkövetőt – akik közterületen lármáztak és járókelőket inzultáltak – a hatóságok késedelem nélkül őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrfőkapitányság szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy A. Ádám és B. Éva az esetet megelőzően – a közösség oszlopos tagjaként – soha nem követett el hasonló rendbontást. A rendőrség ezért orvosszakértő bevonását kérte, aki megállapította, hogy a szabálysértés idején mindketten egy eddig ismertlen, tudatmódosító szer hatása alatt álltak.

A szerből – amit alvilági körökben „Tudás”-nak neveznek – a férfi elkövető csak kis mennyiséget fogyasztott, így az ő esetében az orvosok bizakodóak, azonban élettársa szervezetében a Tudás jelentős mennyiségPét mutatták ki, amiből többen arra következtetnek, hogy a szerhasználatra felbujtó is ő lehetett.

„Tiszta hisztérikusan viselkedtek!” – meséli egy megrendült szemtanú. – „Leveleket markolásztak fel a földről, és idegesen próbálták maguk előtt tartani, isten tudja miért. Borzalmas látvány volt!”

„A fiú zokogott, és mintha az apját hívta volna, hogy bocsájtson meg neki. A lány meg össze-vissza rohangászott és azt ismételgette, hogy „szabad akarat”* ” – egészíti ki a történetet egy másik járókelő, aki szintén jelen volt az esetkor.

Ugyan a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség a Tudás vizsgálatának még csak az elején tart, azt már most elárulták, hogy egy különösen veszélyes, visszafordíthatatlan károkat okozó jelenségről van szó, amelynek mellékhatásai között szerepel a depresszió, az elmagányosodás, a visszatérő dühkitörések, de súlyosabb esetekben akár szuicid magatartás is előfordulhat.

A hatóságok kérnek mindenkit, aki kapcsolatba kerül a Tudással, hogy a saját mentális biztonsága érdekében azonnal és határozottan utasítsa azt vissza, és jelentse az esetet bármelyik, területileg illetékes rendvédelmi szervezetnél. Csak közösségi összefogással tudjuk meggátolni az elterjedését!

 

(* Az említett, szokatlan szókapcsolat jelentéséről munkatársunk lapzártáig nem tudott meg érdemi információt.)

newspaper.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://teakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr9118006500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása